You are currently viewing  Review: fotoopcanvas.nl (Dutch)

 Review: fotoopcanvas.nl (Dutch)

Wanneer ik een e-mail in mijn inbox vind van fotoopcanvas.nl welke mij uitnodigt om een (canvas) print te laten maken van een van mijn fotos wordt ik meteen een beetje blij. In deze digitale tijden zien we mijn inziens veel te weinig tastbare afdrukken van al die fotos die we maken. En dat is nou juist wat ze extra gaaf maakt vind ik. 

Deze print mocht dan ook nog eens 120 x 80CM zijn, wat dus een flink formaat is. Tevens breekt me op zo een moment meteen het zweet uit, want dat betekend dat ik een keuze moet gaan maken uit al mijn fotos, en dat zijn er nog al wat kan ik je vertellen. 

Zelfs het onderwerp kiezen was extreem moeilijk. Wordt het mijn zoontje, of Amsterdam, of toch een oudere foto van New York. En welke dan. Na drie reminders, en verlengde coupon codes was de bestelling eindelijk geplaatst. Hopelijk kan ik hem snel ophangen want mijn muren kunnen wel wat opvulling gebruiken!

Na een foto uit gekozen te hebben, opende ik de website waar ik de bestelling ging doen. Ik typte fotoopcanvas.nl in, klikte direct op “canvas bestellen” en binnen vijf minuten stond er op mijn scherm: “bedankt voor je bestelling”. Heerlijk als dingen zo snel en voor de hand liggend gaan! Geen moeilijk process, geen onduidelijke website, en geen gedoe. Vrijdag nacht bestelling gedaan, de Maandag ochtend erna mijn canvas in ontvangst mogen nemen. 


Bestel process dus helemaal prima. De minimale verpakking van het canvas dat DHL (wat een waardeloos bedrijf is dat zeg..) kwam brengen verbaasde me wel. Plastic en een stuk karton, en thats it. Angstig haalde ik het canvas doek er uit, maar gelukkig zag het geheel er prima en onbeschadigd uit. Ondanks dat ik dacht hmm dit is wel erg minimaal, is het goed aangekomen en kan ik daar dus niet over klagen. Persoonlijk zou ik niet zoveel vertrouwen hebben in DHL om iets fatsoenlijk af te leveren maar het is goed gegaan. (De bezorger belde aan, zei: pakketje, heeft het beneden neer gezet en is er vandoor gegaan. Dus ik trof een enorm canvas aan in de gang beneden van mijn appartementen complex in hartje Amsterdam.)

Wanneer ik kijk naar de kwaliteit, denk ik dat die prima in orde is. De print ziet er goed uit en voor het formaat canvas voelt het geheel redelijk stevig. Ik moet daarbij wel vermelden dat dit mijn eerste bestelde canvas is, dus vergelijkingsmateriaal heb ik niet echt. Naast dat de gebruikte foto van hoge resolutie was en met een geweldige / professionele camera gemaakt is, heb ik deze in geen enkele vorm geoptimaliseerd voor deze print. Dus ook hier, prima resultaat!

Momenteel heeft fotoopcanvas.nl weer een mooie actie lopen met goede kortingen, dus zeker de moeite waard om eens te bekijken mocht je een gave print willen hebben.
Heb je liever fotobehang? Neem dan zeker daar een kijkje. Of wie weet vind je een van de anders shops interessant. Klik op onderstaande afbeelding en scroll dan even naar beneden, daar staan alle links!

Wil je een van mijn fotos als print op je muur hebben? Daar kunnen we het zeker over hebben. Stuur mij bij interesse even een mail op info@justdutchie.com